ETT TOMT HUS FULLT AV MINNEN

Nu har ännu en syster lämnat mig kvar. Inte än blodssyster denna gång och visserligen inte lika långt bort.
Men ändå här är jag ensam kvar på gatan. Det kommer kännas tomt men vår nya tradition kommer bli awesome.
sova varje tisdag hos antingen dig eller mig.
På tal om systrar, min stora lilla fina syster i Norge, tijd voor skype!
en liten puss kan ni få.

MEN BLABLABLA
masssaaa randomme bilder.

den här veckan har varit heeelt nuts.
asså helt konstig.

på bild 1. så nu bytte jag ! Anna kliv ur nk in i pk, kliv från nk in i pk. Som pölen! kliv ur pölen. släpp balongen. du klarar det här. och du är jättesnygg.
på bild 2. är det jag i mina svimmkläder
JA!! jag höll på och svimma igår. ja, jag tycker det är lite coolt. och mensvärk är INGET att leka med. 
Det skedde i ett väldigt dåligt läge, jag och anna var och kolla på min fina cecilia (bild 4) som spelar huvudrollen i trollkarlen från oz. Ja sitter vi där och kollar var asstaggad och så kommer det en massa äckelrök rakt i facet på mig så mår ännu mer illa och i pausen BAM örona börjar susa ögonen svartna och jag blev någon helt annan. ascreepy. stackars anna. och jag kunde inte se klart föreställningen. faan. men av det jag hann se så var du helt fantastisk cissi!

En bild kvar bild nummer 3, en helt underbar varmchoklad m. grädde (tänker inte skriva a la för det är så jävla uttjatat så vi tar det på isländska ;) hefur Ronja. ett alldeles särskilt recept. kanske delar med mig det någon dag.. fast nej. whooooo, händelserik vecka och ännu en braaa helg väntar känner jag på mig! nu väntar soffan på mig. hehehehehe.

BUT NOTHIN' HURTS LIKE AN ANSWERPHONE
Idag har jag upptäckt biblioteket.
Och varit busig.
Och i skolan har jag mest pratat med fina vänner.
Och när jag gick hem kände jag mig som valperna i 101 dalmatier, när snön blåste i ansiktet och ögona kisade.
Och när jag kollar genom fönstret är allt vitt.
Och jag sitter i min nygamla stora säng med en varm choklad m. grädde och pluggar.
Och jag är rätt nöjd.
Med mitt liv.
Men det är en sak som saknas.
Och jag tror det är du.


I'M RIGHT OVER HERE, WHY CAN'T YOU SEE ME?

 

Ikea. kusiner. öppet hus i en stad jag inte vill bo i. höstläger med underbara sörmlänningar. en stor skidbacke med en kulle uppepå. Jag och torsten på kullen och ett mycket fint samtal. snöbollskrig natten lång. pulka på ett kartfodral. resulterade i rumpvärk. ändrade planer ingen HP med Anna och Johnnie. ett telefonsamtal som väntar kl 21 ikväll till en av de bättre människor, som bor 2678 km för långt bort. och min helg är över.

för att jag glömde kameran ännu en gång, får det bli en på tre fina sopgubbar i Slovenien.

SO RELATIVELY FUCKED

Bon Iver - Blindsided

en ryggsäck jag hittade i källarN härom dan. Såg massa spännande grejer, ska nog gå på upptäcksfärd inom kort.

och ett kort på min fina bebis. Bara för att jag träffade henne idag, det var längesen och jag tycker om henne så mycket.

Idag hade vi en såndär allvarlig föreläsning is skolan som de kändes att alla vart lite nere av.
Handlade om befolkningen på jorden, vi har ökat från 3 miljarder till 6,6 miljarder människor på jorden på mindre än hundra år. Det är ju sjukt! Det slutade med den mest jobbiga frågan som finns, vad är meningen med livet?
Det är en så jÄfla svår fråga. Varför finns vi? om vi ändå ska dö? Vad har vi för nytta? Det är klart det finns en mening, men jag tror varje människa hittar sin egen, och man lever kanske för att hitta den meningen? aaah frågor som det inte finns några svar på. Men det kanske är så det ska vara. 

Efter föreläsningen skulle jag göra en diktanalys och då stöter jag såklart på en helsorglig dikt om oss människor också, men den var ändå rätt fin. Låter asdjup nu känner jag framförallt när jag säger att jag har börjat gilla poetri nu också..haha.
JAJAJA livet är en gååååååååta. och frågan är vad man gör under tiden. gör något fint av det männsikor och ta inte allt för givet.


JAG VILL FORTSÄTTA GÅ OCH ALDRIG KOMMA FRAM och när jag hör en låt så tänker jag på dig.
 så fort jag kollar på en film vill jag att du sitter där bredvid.
 när jag läser en bok känns historien som vår.
 när jag sover i min säng drömmer jag om att du ligger tätt intill.
 

THE WORLD TURNED UPSIDE DOWNglad tjej.

There are many things that I would like to say to you but i don't no how
hurryhurry!

AAW BUT HELL I'M JUST A BLIND MAN ON THE PLAINS

burden of tomorrow - tallest man on earth


Veckan, eller, skolveckan* slutade mycket bra i alla fall. Igår var dagen fin fick en såndär halelujahmoment på väg hem från skolan lyssnade på en bra låt kände mig fett glad och så började det snöa just då, nejmen sånt är ju njutbart.
Idag drog jag och mina flickor/tjejer/brudar assåå jag tycker alla orden är fula så vi säger Vänner*
en värd fika på princess i ett par timmar. Ikväll får jag se om det händer något, men tror faktiskt inte det. chillning är ju skönt det ocksåå
Imorrn är det ärtloppet .hahaha säger jag. 8km snöpulsning eller slaskpulsning känns mer passande med en karta och kompas i handen. Måste även servera på kvällen .. inte taggad men man får väll ställa upp. Hoppas det finns tid att göra någonting efter det bara.

P.

MEMORIES OF YOUdett weird min ...................
nu, jalla till träning!

EN MILJON PÅ BANKEN OCH INGENTING ATT LEVA FÖR

Vilken skitvecka hitills. Allting har gått snett.
Vad brukar ni göra när ni mår lite dåligt?
För mig funkar det  bäst att vara för mig själv med musik i örona, rensa tankarna med en tuff träning eller spela ledsna låtar på pianot och vara jävligt osocial. Ett tag.
Sedan att få kramar av människor jag tycker om och ha lite värme omkring mig.

OCH ALLA SÅNGER PÅMINNER MIG OM DIG


.

GUBBEN I LÅDANOch jag måste erkänna att jag gillar't.Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor
Igår såg jag och elin SAW i 3D. Vi är ju lite dumma i huvud et.
Det började med att vi upptäckte att smartasset på E hade beställt biljetter för nästa onsdag, vilket vi upptäckte när biosalongen var full med småbarn. Som tur var kunde vi fixa det men var tvugna att rusa till rigoletto eftersom filmen redan hade börjat där. Vi passade på att springa fel med våra högklackade skor men hamna tillslut rätt. Hela filmen satt vi upp och ner vända i stolarna medan knivar och yxar far imot oss. KUL. Resten av kvällen spenderade vi på McD och på stockholms gator där vi leende mötte människorna arm i arm.

Idag plankade jag tåget hem (är kung på det där alltså). Men sen blev dagen lite som en deppdag. Allt gick lite fel och man tänker lite för mycket. 
Träningen var i alla fall alldeles fin.
Jag, Linnea och Amanda bestämde oss för en mysträning vilket innebär att man helt plötsligt kan stå stilla när man kommit upp på en höjd, släcka pannlampan och lägga sig ner för att kolla på stjärnorna och på staden som för en gångs skull är lite vacker. 

p.

Det är ju kul att jag hela höstlovet igenom antingen glömmer kameran, tar med mig den men inte använder den, eller tar med mig den utan minneskort (..) 

Helonödig text JAG VET. men det är bara kul att skriva av sig.  


why are we so afraid of being lonely?JAHA
;
höstlovet invigdes med marängsvich och höstkoncert med elinlito.
helgen spenderades i småland för smålandskaveln var där (dah) vilket var mycket trevligt.
måndagen hjälpte jag lille LInnea att packa ihop hennes kläder (skitungen ska ju flytta ifrån mig..)sedan sov vi ett par stycken ensamma i oxelösunds klubbstuga som är lite creepy men det var mysigt ..
igår hade jag en perfekt 3-timmars fika med Anna och somnade jag klockan 8 på kvällen eftersom vi bara hade sovit i drygt 4 timmar måndagsnatten,
och NU ska jag till vagnhärad där jag ska träffa Elin och sova där men innan det ska vi gå på lite BiOoo i Stockholmos. alLt bra hitills!
PeAce.

RSS 2.0