Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor
Igår såg jag och elin SAW i 3D. Vi är ju lite dumma i huvud et.
Det började med att vi upptäckte att smartasset på E hade beställt biljetter för nästa onsdag, vilket vi upptäckte när biosalongen var full med småbarn. Som tur var kunde vi fixa det men var tvugna att rusa till rigoletto eftersom filmen redan hade börjat där. Vi passade på att springa fel med våra högklackade skor men hamna tillslut rätt. Hela filmen satt vi upp och ner vända i stolarna medan knivar och yxar far imot oss. KUL. Resten av kvällen spenderade vi på McD och på stockholms gator där vi leende mötte människorna arm i arm.

Idag plankade jag tåget hem (är kung på det där alltså). Men sen blev dagen lite som en deppdag. Allt gick lite fel och man tänker lite för mycket. 
Träningen var i alla fall alldeles fin.
Jag, Linnea och Amanda bestämde oss för en mysträning vilket innebär att man helt plötsligt kan stå stilla när man kommit upp på en höjd, släcka pannlampan och lägga sig ner för att kolla på stjärnorna och på staden som för en gångs skull är lite vacker. 

p.

Det är ju kul att jag hela höstlovet igenom antingen glömmer kameran, tar med mig den men inte använder den, eller tar med mig den utan minneskort (..) 

Helonödig text JAG VET. men det är bara kul att skriva av sig.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0